Programari telefonice la 0766.413.412 sau prin email office@serviceautoautorizat.ro

Service auto

Atunci cand masina dumneavoastra nu mai functioneaza cum doriti, nu exista un alt service auto in care puteti avea mai multa incredere decat AUTO DIESEL SERVICE. Avand in spate multi ani de experienta in servicii auto, suntem experti si competenti in a va oferi cele mai bune si rapide servicii auto din Bucuresti.
Cand aveti o baterie moarta, vi se strica motorul sau franele, AUTO DIESEL SERVICE va vine in ajutor, oferindu-va intretinere auto si service auto, pe care puteti conta.
Daca aveti nevoie de o schimbare de ulei sau inlocuire a radiatorului, repararea motorului sau o inspectie simpla, echipa noastra de tehnicieni auto se ocupa de toate aceste probleme, inclusiv inlocuirea anvelopelor.
Scopul nostru este de va mentine atat masina cat si pe dumneavoastra in siguranta – motiv pentru care suntem cunoscuti pentru serviciile de reparatii auto de neegalat.
Daca sunteti interesat de intretinere auto, sau aveti nevoie de reparatii auto, sau doar doriti sa va raspundem la o intrebare, nu ezitati sa ne sunati sau sa faceti o programare.
Investirea in intretinerea masinii acum va va ajuta sa economisiti timp si bani pe termen lung. Cu intretinerea corespunzatoare a masinii, puteti evita reparatii costisitoare (sau inlocuire) in viitor.
AUTO DIESEL SERVICE ofera cele mai bune preturi. Calitatea superioara in reparatii si intretinere auto nu a fost niciodata mai accesibila.

Servicii oferite de service-ul nostru

Reparatii si reconditionari pompe de injectii

Avem o vasta experienta in repararea si reconditionarea pompelor de injectie rotative...

detalii

Revizii auto

AUTO DIESEL SERVICE executa revizii auto la cele mai bune preturi din Bucuresti.Cand...

detalii

Reparatii injectoare

Oferim servicii profesionale de reparatii injectoare indiferent de sistemul acestora....

detalii

Electrica

Problemele electrice ale masinii tale pot fi dificile, de aceea, serviciile auto electrice...

detalii

Mecanica auto

Tehnicienii nostri instruiti ofera expertiza in urmatoarele: - aliniere/directie/suspensie-...

detalii

Auto Diesel Service - Service autorizat
Contateaza-ne
0766.413.412
office@serviceautoautorizat.ro
Unde ne gasesti?